Deputatul social-democrat de Timiş Alfred Simonis, care şi-a pierdut funcţia de secretar al grupului PSD din Camera Deputaţilor, spune că a aflat acest lucru de la televizor, el declarând că decizia are legătură cu anunţul său privind susţinerea lui Sorin Grindeanu şi că nu va vota moţiunea împotriva Guvernului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alfred Simonis (PSD) a declarat, luni, pentru News.ro, că a aflat de la colegi care se uitau la televizor că nu mai deţine funcţia de secretar al grupului PSD din Camera Deputaţilor.

”Am aflat de la colegii care se uitau la televizor că nu mai deţin funcţia de secretar al grupului PSD din Camera Deputaţilor. Asta este. Sigur că are legătură cu faptul că am anunţat că nu voi vota moţiunea. Această schimbare a mea din funcţie nu schimbă cu nimic decizia mea de a nu vota moţiunea de cenzură”, a declarat Alfred Simonis.

Alfred Simonis se află la primul său mandat de parlamentar, anterior ocupând funcţia de consilier local în cadrul Consiliului Local Timişoara.

El şi-a declarat susţinerea pentru premierul Sorin Grindeanu şi a anunţat că nu va vota moţiunea împotriva  Guvernului Grindeanu.

Simonis s-a aflat, sâmbătă, lângă Sorin Grindeanu, în cadrul vizitei acestuia de la Timişoara.

Grupul parlamentar al PSD a decis ca deputatul social-democrat de Timiş Simonis Alfred Robert să nu mai fie secretar al grupului, ci simplu membru, Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor luând act de informarea PSD.

"În cadrul Biroului permanent s-a primit o informare din partea grupului PSD că domnul deputat Simonis Alfred-Robert nu mai ocupă funcţia de secretar al grupului, dar îşi păstrează în continuare calitatea de membru al PSD. În cadrul Biroului Permanent a venit o informare punctuală, deci este decizia grupului. Această decizie s-a luat în interiorul liderilor de grup”, a afirmat secretarul Camerei Deputaţilor, deputatul PSD Ioana Bran.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.