Deputatul neafiliat Dumitru Coarnă a anunţat luni în plenul Camerei Deputaţilor că s-a înscris în AUR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Începând de astăzi, 19 iunie, reprezint grupul parlamentar AUR în Camera Deputaţilor", a spus Dumitru Coarnă de la tribuna plenului. Dumitru Coarnă a fost ales deputat de Călăraşi, pe listele Partidului Social Democrat. În luna aprilie, acesta a fost exclus din grupul PSD, după ce a participat la o întâlnire cu ambasadorul Rusiei în România.

La scurt timp, preşedintele PSD a anunţat că la prima şedinţă a conducerii PSD va propune excluderea din partid a lui Dumitru Coarnă.

”O să luăm act de aceste documente şi cred că domnul Coarnă a depăşit o linie roşie, având un dialog cu un stat agresor şi asupra unui stat suveran. Este exclus ca eu să îmi schimb poziţia în ceea ce priveşte pe domnul Coarnă”, a explicat atunci liderul PSD Marcel Ciolacu decizia partidului de a-l exclude pe Dumitru Coarnă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.