Deputatul Marian Cucşa a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că Biroul Politic Central al ALDE a decis schimbarea lui din funcţia de preşedinte al filialei ALDE Timiş. Cucşa a tras un semnal de alarmă şi a cerut stoparea abuzurilor din ALDE şi a subliniat că practic a fost demis "din funcţia de preşedinte de filială al unui partid care nu va mai exista".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-o postare pe Facebook, deputatul Marian Cucşa a anunţat, joi, că în urmă cu o zi a fost schimbat din funcţia deţinută la nivelul filialei judeţene.

"În cadrul şedinţei BPC ALDE de ieri, am fost schimbat din funcţia de preşedinte al filialei ALDE Timiş fără a se ţine cont de votul celor peste 700 de delegaţi care au fost prezenţi la conferinţa de alegeri a ALDE Timiş, delegaţi care mi-au încredinţat votul pentru a fi preşedintele filialei Timiş. Cu toate acestea vreau să le mulţumesc încă o dată pentru toată susţinerea şi să îi asigur atât pe colegii din Timiş, cât şi pe cei din toată ţara că voi lupta pentru stoparea abuzurilor din ALDE şi relansarea proiectului liberal al cărui baze le-am pus în 2014”, a scris Marian Cucşa.

Deputatul şi-a arătat dezamăgirea faţă de actuala conducere a ALDE la nivel naţional.

”Dezamăgirea mea şi a multor colegi este că actuala conducere de la nivel central s-a dovedit a fi interesată doar de binele personal, nicidecum de cel al construcţiei politice sau de bunul trai al românilor, aşa cum era normal. Prin comportamentul laş şi ascunderea scrisorii prin care ALDE este înştiintată că nu mai are voie să folosească denumirea şi sigla, este foarte clar că cei din conducere au bine conturat planul de distrugere a ALDE şi îngroparea în Pro România. Practic, am fost demis din funcţia de preşedinte de filială al unui partid care nu va mai exista... Cu toate acestea, construcţia liberală are resurse şi energie să renască Prin Noi Înşine!”, a scris Marian Cucşa.

Deputatul Marian Cucşa face parte din grupul de parlamentari care recent s-au retras din grupul ALDE din Camera Deputaţilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.