Deputatul liberal de Hunedoara, Lucian Heiuş, a postat pe pagina sa de socializare o fotografie în care apare alături de primarul din Deva, Florin Oanca şi administratorul public al Devei, Adrian Nicolae David, alături de care a scris că ”testele arată că suntem vindecaţi”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Viata ne aduce în faţă multe încercări, dar Divinitatea ne ajută să trecem peste ele. Am plecat acasă, de la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara, testele facute arată că suntem vindecati de COVID -19, deci această boală poate fi învinsă. Mulţumiri speciale doresc "Echipei Covid", care a fost alături de noi şi care a făcut ca această perioadă să se termine cu bine. De asemenea, multumesc prietenilor, cunoscuţilor, tuturor celor care au fost alături de noi în această încercare. Aveţi încredere - TOTUL VA FI BINE-”, a scris Heiuş pe Facebook.

Şi primarul municipiului Deva a anunţat în cursul zilei de vineri pe pagina sa de socializare, că primul test de coronavirus a ieşit negativ în cazul său şi al fiicei sale şi că aşteaptă cel de-al doilea test.

Deputatul Lucian Heiuş şi primarul Devei, Florin Oancea s-au infectat cu coronavirus după ce au participat la o şedinţă a PNL. Administratorul public Adrian Nicolae David intrase în contact cu edilul din Deva.

Potrivit protocoalelor medicale, cei care sunt consideraţi vindecaţi de coronavirus şi sunt externaţi în spital, se vor autoizola în locuinţe pentru următoarele 14 zile. În ziua 12 vor fi din nou testaţi, iar în cazul în care testul va fi tot negativ, aceştia pot ieşi în comunitate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.