Deputatul Claudiu Năsui a fost ales prşedinte al USR Bucureşti, alegerile derulându-se sâmbătă, duminică şi luni. Liderul partidului Dan Barna, i-a transmis felicitări şi s-a arătat convins că Năsui şi echipa pe care o va coordona ”vor face lucruri bune în cea mai importantă filială”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Succes noii conduceri USR Bucureşti. Oricât de mult se miră unii care privesc din afară, USR a fost şi rămâne cel mai democratic şi deschis partid românesc. Atunci când dezbatem ceva, o facem serios şi cu toată lumea. Atunci când avem alegeri le facem sub lumina reflectoarelor, în faţa membrilor noştri care pot pune întrebări, pot emite opinii, pot critica sau aprecia oferta de pe buletinele de vot. Aşa s-a întâmplat şi zilele acestea la filiala Bucureşti, unde, după o competiţie deschisă, a fost aleasă noua conducere” a scris, marţi, pe Facebook, Dan Barna.

Acesta a felicitat noua conducere a USR Bucureşti.

”Îi felicit în primul rând pe cei care şi-au luat din timpul lor pentru a merge la vot. Au arătat un nivel de implicare cu care, deşi ne-am obişnuit, ne mândrim încă şi o să o facem în continuare. Îi felicit, apoi, pe noul preşedinte al USR Bucureşti, Claudiu Nasui, un politician tânăr şi echipa care va conduce Biroul Municipal. Le transmit toată încrederea şi sprijinul meu şi al conducerii naţionale. Ştiu că împreună vor face lucruri bune în cea mai importantă filială a noastră. La fel de bine ştiu că nu o să le fie uşor - au de decis echipe pentru locale, au de gestionat o relaţie cu partenerii de alianţă, dar, mai ales, au de administrat relaţia cu cel mai pretenţios electorat din ţară”, a mai scris Barna.

”Cred că e important să nu uităm principalul motiv pentru care ne-am alăturat acestui partid: dorinţa de a reforma România”, a scris Claudiu Năsui pe Facebook, înainte de a se închide rocedura de vot.

În cursa pentru funcţia de preşedinte USR Bucureşti s-au înscris: doi parlamentari (Claudiu Năsui şi Cristian Seidler), trei consilieri municipali (Marian Bumbar, Bogdan Stroe, Cosmin Şmighelschi), un consilier local (Antonio Andrusceac) şi un membru USR care nu deţine alte funcţii administrative sau politice (Mihnea Dobre).

Claudiu Năsui va susţine, marţi, de la ora 15.00, prima conferinţă de presă în calitate de preşedinte al USR Bucureşti.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.