Deputatul social-democrat de Timiş Adrian Pau se întreabă, într-o postare pe Facebok ”de ce să îl acuzăm pe Sabin Bociu”, primarul comunei Jebel care a transmis că Liviu Dragnea ar trebui să plece de la conducerea partidului şi a ţării. El spune că Sabin Bociu este unul dintre cei mai performanţi primari pe care PSD Timiş îi are şi că declaraţiile acestuia sunt dovada clară că ”suntem membrii unui partid viu, în care democraţia încă are loc”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”De ce-l acuzăm pe Sabin Bociu??? Îl cunosc pe Sabin Bociu de multă vreme, iar datorită acestui lucru îmi permit să nu pun la îndoială calităţile pe care le are. Cu atât mai mult principiile sale şi faptul că mereu spune ce gândeşte. Sabin Bociu este unul dintre cei mai vechi şi performanţi primari pe care PSD Timiş îi are. Faptul că afirmă răspicat, aşa cum ne-a obişnuit, ceea ce crede nu este o supriză şi nici un lucru rău. Este dovada clară că suntem membrii unui partid viu, în care democraţia încă are loc. Atacurile unor colegi la adresa unui primar care este un stâlp al acestui partid nu fac bine, ele dovedesc slăbiciuni de care trebuie să ne debarasăm”, a scris pe Facebook, Adrian Pau.

Preşedintele interimar al PSD Timiş, Călin Dobra, a declarat, pentru News.ro că este important ca PSD să ducă mai departe implementarea programului de Guvernare.

”Încă o dată se dovedeşte că PSD este un partid viu în care democraţia predomină. Sâmbătă am avut şedinţa Comitetului Executiv Judeţean, unde au fost invitaţi toţi membrii şi unde fiecare şi-a expus punctual de vedere. Concluzia finală a şedinţei este una singură: partidul are nevoie de unitate, e important să ducem mai departe implementarea programului de guvernare şi în mod special implementarea proiectelor judeţului Timiş”, a declarat Călin Dobra.

Întrebat dacă primarul comunei Jebel, Sabin Bociu şi cei din partid care îl susţin vor fi sancţionaţi, Dobra a declarat că ”nu se pune în discuţie asta”.

Sabin Bociu, primarul social-democrat din comuna Jebel, judeţul Timiş, spune că trăielre cu speranţa că PSD va realiza că Liviu Dragnea trebuie să plece de la conducerea partidului şi a ţării. Mai mult, Bociu, care de 20 de ani este membru PSD, spune că nu se alatură "grupului de sinucigaşi politici" din Comiteul Executiv Naţional al partidului care şi-au arătat susţinerea faţă de Dragnea.

"<Prefer să deranjez cu adevărul decât să fac pe plac cu linguşiri!> (Seneca). Sunt membru al Partidului Social-Democrat de 20 de ani, cred în valorile stângii, dar nu mă alătur grupului de sinucigaşi politici şi dezavuez deciziile CExN! Trăiesc cu speranţa că sunt mulţi colegi ce gândesc la fel ca mine şi că PSD va realiza că Liviu Dragnea trebuie să plece de la conducerea partidului şi a ţării, iar PSD, în plenitudinea sa, să se apropie din nou de idealurile românilor", a scris Bociu pe Facebook.

Reacţia lui Sabin Bociu vine după ce în urmă cu o zi PSD Timiş anunţa că în şedinţa CEx judeţean s-a stabilit susţinerea actualei conduceri naţionale a partidului şi continuarea implementării programului de guvernare.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.