Deputatul PSD Marian Mina a afirmat că în cazul în care „se apucă” Rareş Bogdan de Marcel Ciolacu, aşa cum liberalul ameninţă pe la televizor, atunci maxim „poate să strige cu ochii ieşiţi din orbite: Marcel Ciolacu preşedinte!”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Eu cred că dacă «se apucă» Rareş Bogdan de Marcel Ciolacu aşa cum ameninţă pe la televizor, maxim poate să strige cu ochii ieşiţi din orbite: MARCEEEL CIOLACU PREŞEDINTE! MARCEEEL CIOLACU PREŞEDINTE! MARCEEEL CIOLACU PREŞEDINTE! Aşa cum numai un «intelectual» fin ca el ştie! Curaj, Rareş! Dar nu te apuca aşa cum ai făcut cu pensiile speciale ultima dată! Fii profesionist, măcar o dată...”, a scris Marian Mina, duminică pe Facebook.
 
Rareş Bogdan a declarat că are câteva mii de cărţi în plus citite faţă de Marcel Ciolacu şi dacă se apucă să vorbească de liderul PSD, acesta „trebuie să îşi ia trei firme de consultanţă să-i pună vorbele în gură”. Liberalul a mai precizat că s-a luptat cu „personaje mult mai cultivate ca Marcel Ciolacu” şi l-a dat exemplu pe Victor Ponta.
 
Prim-vicepreşedintele PNL i-a cerut ministrului Muncii Marius Budăi să „nu mai stea toată seara să mintă pensionarii cu plânsete de crocodil” şi să rezolve problema pensiilor. El a mai afirmat că PSD, prin Ministerul Muncii şi Ministerul Finanţelor ar fi bine să găsească bani pentru ca pensiile să crească cu cât mai mult posibil.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.