Candidatul USR-PLUS pentru funcţia de preşedinte, Dan Barna, a fost primit de o orchestră de muzică populară, la o întâlnire electorală, în judeţul Arad. Lui Barna i s-a cântat: “Aici este sărbătoare/Fiindcă USR-ul are/Pe Dan Barna invitat/Mai de seamă candidat/Susţinut de sântăneni/Să ajungă-n Cotroceni“ iar la final acesta a mers şi a dat mâna cu muzicanţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dan Barna a avut parte, la Sântana, de o primire pe acordurile melodiei “Cântă cucu-n Bucovina”, ale cărei versuri au fost adaptate contextului. 

O formaţie de muzică populară i-a cântat lui Barna: “Cântă cucu-n toată ţara/ De răsună la Sântana/Aici este sărbătoare/Fiindcă USR-ul are/Pe Dan Barna invitat/Mai de seamă candidat”.
“Aplauze pentru viitorul preşedinte! Doamne ajută!” spune interpretul, printre versurile melodiei. 
Iar melodia continuă: “Susţinut de sântăneni/Să ajungă-n Cotroceni, mă/Să ne aducă dreptate/Şi cinste şi demnitateâE Dan Barna-l ştie-oricine/Pentru tine, pentru mine, măi, măi/Alianţa îl susţine/Ştie că are pe cine/Este harnic, implicat/De români interest/Toată ţara îl susţine/Pe Dan Barna preşedinte, măi măi”
“Mulţumim! Doamne ajută! Să fie într-un ceas bun!” îşi încheie cântăreţul interpretarea
La finalul melodiei, conform imaginilor difuzate de Digi 24, în aplauzele celor câteva zeci de susţinători prezenţi, candidatul USR-PLUS a mers şi a dat mâna cu cei care i-au cântat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.