Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, înaintea şedinţei Comitetului Executiv al PSD, că unii dintre colegii săi ”nu au înţeles nimic” şi au ieşit cu declaraţii publice înainte de a-şi spune părerea în forurile statutare ale particului. Dăncilă spune că le-a cerut tuturor să-şi spună prima dată părerea în cadrul partidului, dar ”interesul personal pentru unii este mai mare decât interesul politic”. Dăncilă nu a comentat demisia lui Carmen Dan, dar spune că nu va fi singura remaniere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eu cred că unii membri ai partidului nostru nu au învăţat nimic şi dacă ies în spaţiul public înainte de a vorbi în forul statutar îi va aprecia cineva. Poate îi va aprecia cei care vor răul acestui partid, dar eu cred că atunci când eşti ataşat unui partid, când crezi în acel partid, declaraţiile trebuie să le faci întâi în interiorul partidului şi pe urmă ieşi cu declaraţii publice. Am cerut fiecărui coleg, fiecărei colege ca să facă acest lucru. Se vede că interesul personal pentru unii este mai mare decât intelesul politic”, a spus Dăncilă.

Întrebată la cine se referă, Dăncilă a spus: ”Mă refer la toţi”.

Întrebată dacă momentul 10 august este motivul plecării lui Carmen Dan, Dăncilă a spus: ”O să fac declaraţii referitoare la remaniere după şedinţă, nu este singura remaniere. O să vă spun după ce am votul în forul statutar”.

Întrebată în legătură cu afirmaţiile lui Carmen Dan conform cărora PSD a cedat în faţa preşedintelui Iohannis, Dăncilă a declarat:  ”Carmen Dan, dacă a făcut această declaraţie este dezinformată. Niciodată PSD nu va ceda la presiunile preşedintelui Klaus Iohannis”.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.