Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, afirmă că are răbdare şi că îl aşteaptă pe preşedintele Klaus Iohannis să "găsească înţelepciunea, tăria şi curajul" de a accepta invitaţia sa la "dezbaterea pe care românii o cer şi o merită".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Eu cred că domnului Iohannis îi este teamă de o confruntare directă cu mine, în faţa tuturor românilor. De-a lungul colaborării noastre instituţionale, ne-am mai întâlnit, am mai interacţionat. Însă cred că realizează că o dezbatere în faţa întregii ţări ar demonta imediat toate atacurile mizerabile din ultimii ani la adresa mea şi a Partidului Social Democrat", afirmă Viorica Dăncilă, într-o postare pe Facebook.

Ea adaugă că are răbdare.

"Eu însă am rabdare. Încă îl aştept pe preşedinte să găsească înţelepciunea, tăria şi curajul de a accepta invitaţia mea la dezbaterea pe care românii o cer şi o merită", spune Dăncilă.

Preşedintele Klaus Iohannis a scris, marţi, pe Facebook, că nu va exista nicio dezbatere cu candidatul PSD, un partid ”care a guvernat împotriva românilor trei ani de zile”.Iohannis le-a cerut sprijinul românilor în turul al doilea pentru a câştiga ”definitiv lupta pentru România”. Candidatul PNL la alegerile prezidenţiale a anunţat că va merge prin ţară şi va dialoga cu cu cetăţenii, cu jurnaliştii şi cu societatea civilă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.