Premierul Viorica Dăncilă a declarat, vineri, la Arad, unde a fost întâmpinată de protestatari, că nu-i este teamă să meargă în niciun judeţ şi nici colegilor ei. Dăncilă afirmă că oamenii cred în programul de guvernare şi o primesc cu ”multă deschidere”, iar cei care protestează sunt ”câţiva care aşa au învăţat şi asta fac”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am vrut să vedem care sunt problemele, cum este implementat programul de guvernare, am vrut să vedem dacă ne încadrăm în termene pentru obiectivele care vor fi construite aici în judeţul Arad şi în celelalte judeţe pe care le-am vizitat. Pot să spun că oamenii sunt implicaţi, oamenii cred în programul de guvernare, oamenii cred că ceea ce am promis devine realitate. Ne-au primit cu foarte multă deschidere, nu vă uitaţi la câţiva care aşa au învăţat şi asta fac”, a declarat, vineri, Dăncilă, în judeţul Arad.

Întrebată din nou de ce nu a fost la mitingul de la Iaşi, Viorica Dăncilă a reiterat ideea că s-a dorit acoperirea mai multor zone.

”Timpul nu este în favoarea noastră şi de aceea am încercat să ajungem în toate judeţele ţării. Avem şi alţi miniştri care sunt în alte judeţe, astfel încât să putem să luăm contactul cu oamenii să vedem ce îşi doresc de acum încolo şi care este opinia lor”, a mai spus premierul. 

De asemenea, întrebată de ce nu merge în municipiul Timişoara şi urmează să viziteze doar localităţi mai mici din judeţul Timiş, Dăncilă a spus: ”Nici mie, nici colegilor mei nu ne este teamă, nu avem niciun fel de problemă să venim la Arad, la Timişoara sau în alte judeţe. Nu ne sperie nici ţipetele, nici jignirile, pentru că progresul întru-un judeţ nu se face nici cu jigniri, nici cu ţipete. Într-un judeţ, dacă vrei să faci lucruri bune, vii cu proiecte, cu obiective şi le pui în practică. Eu vedeam aici un pol al civilizaţiei şi că oamenii sunt foarte primitori şi foarte civilizaţi, iar ceea ce se întâmplă acum, când câţiva cetăţeni vin şi jignesc, nu cred că caracterizează această zonă, nu cred că caracterizează Aradul”.

Dăncilă susţine că ”este mult mai important să nu punem accentul pe dezbinare, să nu punem accentul pe jigniri”

”Cei care nu au proiect, încearcă să ascundă acest lucru şi vin cu jigniri, cu dezbinare şi cu lucruri urâte. Am auzit strigând diverse lucruri, sunt siderată de ceea ce pot să spună, sunt foarte uimită de modul în care unii înţeleg să acţioneze”, a mai afirmat premierul.

Premierul Viorica Dăncilă, care face, vineri, o vizită în judeţul Arad , a fost întâmpinată de zeci de protestatari la sosirea la Prefectură. Oamenii au scandat ”PSD, ciuma roşie”, ”Hoţii”, dar şi lozinci împotriva Jandarmeriei şi a lui Liviu Dragnea.

Ulterior, Dăncilă va merge în câteva localităţi din judeţul Timiş şi acolo fiind anunţate proteste.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.