Secretarul general al PNL, Dan Vîlceanu a declarat, vineri, la intrarea în sediul PNL unde are loc şedinţa conducerii partidului, că personal, consideră că Florin Cîţu ar trebui să rămână premierul partidului şi a acuzat încercări ale USR de a destabiliza partidul, prin informaţiile apărute potrivit cărora liberalii ar putea veni cu altă variantă de premier, pentru deblocarea crizei şi refacerea coaliţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”PNL va susţine ce doreşte PNL, nu ce se vede la TV. PNL îşi desemnează premierul, am avut un congres, cred că lucrurile au fost foarte clare, inclusiv prin prezenţa preşedintelui. S-a întâmplat ce s-a întâmplat în Parlament, sunt convins că cei de la USR îşi vor găsi un partener în AUR şi PSD, şi toată lumea sper să treacă peste perioada asta”, a spus Vîlceanu. Dan Vîlceanu a arătat că principiul clar pe care PNL îl susţine este că ”guvernarea să face în jurul PNL iar reprezentanţii PNL în Guvern sunt decişi de PNL şi de nimeni altcineva”. Întrebat dacă PNL ar putea renunţa la varianta Florin Cîţu premier, el a spus că, din punctul său de vedere, Florin Cîţu trebuie să rămână premierul PNL. ”Din punctul meu de vedere nu trebuie să se schimbe, am avut congres acum două săptămâni şi jumătate, Cîţu este preşedintele nostră ales şi înţeles dorinţa USR de a destabiliza partidul. Asta cu susţinerea se va vedea în Parlament”, a spus Vîlceanu.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.