Deputatul USR Dan Barna a declarat joi, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, despre renegocierea PNRR despre care vorbeşte coaliţia, că este ”o fantezie întreţinută comunicaţional în România care nu are nicio legătură cu realitatea, lucru spus şi de premier în întâlnirea cu europarlamentarii la Bruxelles, când a spus să o lăsăm mai subţire cu negocierea”. El a precizat că oficialii români nu au depus nicio cerere oficială de renegociere, iar Comisia consideră că PNRR-ul României este unul dintre cele mai bune din Europa şi trebuie implementat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aici în ţară PSD şi PNL mint perfect conştient pe multe domenii. Pe povestea cu renegocierea vândută ca mare găselniţă,  poziţia Comisiiei e clară”, a spus Dan Barna, precizînd că nu a existat nicio cerere depusă din partea României şi cei de la comisie spun că nu există nicio cerere de renegociere.

”Această negociere nu este o chestiune care se schimbă după câteva luni fără motiv, Comisia spune că PNRR-ul României este unul dintre cele mai bune din Europa, este un program ambiţios, iar dacă ar începe să facă reformele, România ar face un pas în faţă”,a precizat Dan Barna.

Fostul lider USR a mai spus că ”nu există  nicio scuză şi este o fantezie întreţinută communicaţional în România care nu are nicio legătură cu realitatea, lucru spus şi de premierul Nicolae Ciucă, în întâlnirea cu europarlamentarii, la Bruxelles, cănd a spus ”să o lăsăm mai subţire cu negocierea”.

”I s-a spus de al înalt nivel că e o o gogoriă şi trebuie să implementeze proiectele. (..) Renegocierea nu este o opţiune, au încercat şi italienii”, a completat Barna. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.