Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat, sâmbătă, că lansarea partiduluii lui Dacian Cioloş este ”un mare câştig pentru democraţia românească” şi a anunţat că va colabora cu noua formaţiune politică. ”Ei vor continua să fie partenerii noştri cei mai apropiaţi”, a scris Barna pe Facebook.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Îi doresc succes lui Dacian Cioloş şi echipei din jurul lui, cu noul partid PLUS. Noul partid este un mare câştig pentru democraţia românească. Ei vor continua să fie partenerii noştri cei mai apropiaţi. Ştiu că USR şi PLUS au aceleaşi obiective, de a salva România de corupţie şi sărăcie. Trebuie să ne implicăm toţi în lupta pentru Europa, pentru civilizaţie, pentru bunăstarea oamenilor cinstiţi din România. Va trebui să luptăm împreună, fără compromisuri, împotriva corupţiei şi grupului infracţional organizat PSD-ALDE ce încearcă să ne îndepărteze de Uniunea Europeană”, a scris, sâmbătă, Dan Barna pe Facebook. 

Acesta afirmă că, la următoarele alegeri, ”românii trebuie să aibă alternative serioase la coaliţia PSD-ALDE, să dovedească că sunt uniţi împotriva corupţiei şi penalilor, să demonstreze - prin vot - că vor o Românie curată, prosperă şi Europeană”.

”Vă încredinţez că facem tot este în puterea noastră pentru a oferi această alternativă”, a mai scris Barna. 

Dacian Cioloş a lansat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii (PLUS), formaţiune care a fost deja înregistrată la Tribunal şi face parte din Registrul Partidelor Politice. În plus, Cioloş a precizat că va renunţa la demersul de înfiinţare a Partirului Mişcarea România Împreună, procedura fiind tărăgănată în instanţă. 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.