Liderul USR, Dan Barna, a declarat, marţi, că depunerea moţiunii de cenzură devine obligatorie, pentru că Liviu Dragnea şi PSD târăsc România în afare Europei. Barna a acuzat guvernarea că a transformat România în An centenar în ruşinea Europei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Acest Guvern Liviu Dragnea - PSD a reuşit să ducă România la marginea Europei. În acest moment, suntem evident şi explicit şi după Bulgaria. Pasul următor este în afara Europei. Acest guvern trebuie să plece şi în zilele următoare vom discuta cu toată opoziţia să depunem moţiunea de cenzură necesară şi deja obligatorie, pentru că în momentul de faţă Liviu Dragnea şi PSD târăsc România în afara Europei. Nu mai este că suntem cumva în zona mai dinspre margine. Suntem şi după Bulgaria, în spatele nostru nu mai este nimeni. Acest guvern a transformat România în An centenar în ruşinea Europei. Acest guvern a umulit statul român o dată în plus astăzi, când vedem că instituţiile europene, consecvente cu mesajul pe care îl primim de doi ani aproape, ne spun că ceea ce fac Liviu Dragnea şi Guvernul PSD României este în afara cadrului democratic şi în afara a ceea ce înseamnă o familie europeană alături de care noi considerăm că România trebuie să fie”, a declarat liderul USR.

El a precizat că în raportul MCV sunt opt recomandări prin care ni se spune că atacul la procurorii în funcţii, că atacurile la legile justiţiei, codurile penale sunt toxice şi trebuie oprite.

”Ni se cere în mod expres acest lucru în raportul MCV, care nu doar că nu are o perspectivă de a fi ridicat, cum s-a menţionat pentru Bulgaria, ci ni se spune că progresele pe care România le-a avut timp de zece ani au fost aproape anulate şi întoarse în ultimul an, perioada în care Liviu Dragnea a transformat România în brelocul personal”, a subliniat Barna.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.