Fostul lider USR Dan Barna a declarat că partidul din care face parte va avea un candidat la alegerile prezidenţiale din 2024, însă nu a dorit să precizeze dacă acesta ar putea fi actualul primar al municipiului Timişoara, Dominic Fritz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Întrebat, în cadrul unei conferinţe de presă, care a avut loc sâmbătă, la Timişoara, dacă îl vede pe Dominic Fritz, actualul primar al municipiului Timişoara, candidat la alegerile prezidenţiale din 2024, Dan Barna a explicat că USR va avea candidat la aceste alegeri.
 
”Cu siguranţă USR va avea candidat la prezidenţiale, însă subiectul acesta este departe. Subiectul zilei de astăzi este criza energiei şi este capacitatea noastră ca ţară să depăşim o criză în condiţiile în care avem un guvern şi un preşedinte care nu trag în aceeaşi direcţie”, a declarat Dan Barna.
 
Dan Barna a fost candidatul USR-PLUS la alegerile prezidenţiale din anul 2019. S-a clasat pe locul al treilea, după Klaus Iohannis (PNL) şi Viorica Dăncilă (PSD), obţinând 15,02% din voturi (1.384.450 voturi).
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.