Fostul co-preşedinte al USR PLUS Dan Barna a afirmat, sâmbătă, la Congresul formaţiunii, că, în momentul de faţă, România "are o guvernare capturată de o persoană pentru care pălăria de premier este prea mare". El s-a arătat "încrezător că marţi lucrul acesta se va încheia şi vom putea să încheiem o criză de care România nu avea nevoie", "o criză inutilă şi absurdă care a fost creată de un singur om pentru o ambiţie personală ridicolă".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Din păcate, în momentul de faţă România are o guvernare capturată de o persoană pentru care pălăria de premier este prea mare şi sper şi sunt încrezător că marţi lucrul acesta se va încheia şi vom putea să încheiem o criză de care România nu avea nevoie, vom putea să încheiem o criză inutilă şi absurdă care a fost creată de un singur om pentru o ambiţie personală ridicolă şi sper să revenim cât mai repede, de marţi încolo, în logica aceasta de guvern responsabil pentru România şi nu pentru mizele personale ale unui cetăţean", a declarat Dan Barna,în discursul ţinut la Congresul USR PLSU.

El a adăugat că în cele opt luni de guvernare USR PLUS a arătat că "ştie, poate şi vrea să facă reforme", menţionând că, indiferent dacă se va întoarce la guvernare sau va rămâne în opoziţie, formaţiunea va continua să reprezinte "speranţă şi reformă reală".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.