Dacian Cioloş, candidat al Partidului REPER la alegerile europarlamentare, a comentat joi şedinţele electorale pe care Marcel Ciolacu le ţine în sediul Guvernului României, somându-l pe premier să nu mai ţină aceste întâlniri electorale din sediul Executivului, unde trebuie să ia decizii pentru cetăţenii români şi pentru România, nu despre cum prosperă şi se lăţeşte electoral clica de partid. ”Domnule Ciolacu, ţineţi-vă şedinţele electorale în sediile partidelor comasate, sedii plătite tot de români, cu bani publici", spune Cioloş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Îl somez pe Marcel Ciolacu să nu mai ţină şedinţe electorale din sediul Guvernului, unde trebuie să ia decizii pentru cetăţenii români şi pentru România, nu decizii despre cum prosperă şi se lăţeşte electoral clica de partid”, spune Dacian Cioloş pe Facebook.

Candidatul REPER la alegerile europarlamentare precizează că ”doctorul Cîrstoiu, candidatul incompatibil al PSD-PNL la Primăria Capitalei, spune senin cum a plecat de la Guvern cu decizia de a rămîne în cursa electorală, în ciuda scandalurilor care îi macină credibilitatea”.

”Aşadar, Marcel Ciolacu, Prim-ministru al Guvernului României, face şedinţele de campanie la Palatul Victoria. Domnule Ciolacu, ţineţi-vă şedinţele electorale în sediile partidelor comasate, sedii plătite tot de români, cu bani publici", arată Dacian Cioloş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.