Liderul deputaţilor UDMR Csoma Botond a declarat, miercuri, în plenul Parlamentului, că este nevoie de un guvern care să fie atent la nevoile comunităţilor din România şi care nu consideră minorităţile naţionale ca fiind un pericol pentru siguranţa naţională. "Nu stăm la colţul străzii sau în alte locuri ascunse să conspirăm împotriva României, nu dorim niciun rău acestei ţări şi noi maghiarii din această ţară vrem să contribuim la dezvoltarea României, păstrarea identităţii etnice nu trebuie să reprezinte nicidecum un risc la adresa securităţii naţionale”, a spus el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Csoma Botond a afirmat că oamenii s-au săturat de demagogie şi scandal şi aşteaptă măsuri concrete care să le îmbunătăţească viaţa de zi cu zi. 
 
"Alegerile parlamentare au arătat că două treimi din cetăţenii României nu sunt de acord cu modul în care se face politică în România. Nu s-au prezentat la alegeri. Aproape 70% din cetăţeni consideră că nu merită să voteze un partid sau altul pentru că niciunul dintre acestea nu le-a oferit o viziune compatibilă cu aşteptările lor. Oamenii s-au săturat de demagogie şi scandal. Aşteaptă măsuri concrete care să le îmbunătăţească viaţa de zi cu zi. În ultimii opt ani România a avut 12 guverne. Eu cred că acest lucru este un record negativ absolut, s-a creat o mare incertitudine în ceea ce priveşte viitorul acestei ţări. Acest lucru a influenţat viaţa tuturor cetăţenilor şi starea de instabilitate s-a resimţit în toată societatea”, a afirmat deputatul UDMR.
 
El a precizat că este nevoie de un guvern care să nu considere minorităţile ca fiind un pericol pentru siguranţa naţională.  
 
"Avem nevoie de un guvern stabil, bine consolidat pentru a putea reda oamenilor încrederea că există un viitor mai bun pentru ei în România. Avem nevoie de un guvern care este atent la nevoile tuturor comunităţilor din România şi nu consideră minorităţile naţionale ca fiind un pericol pentru siguranţa naţională. Nu stăm la colţul străzii sau în alte locuri ascunse să conspirăm împotriva României, nu dorim niciun rău acestei ţări şi noi maghiarii din această ţară vrem să contribuim la dezvoltarea României, păstrarea identităţii etnice nu trebuie să reprezinte nicidecum un risc la adresa securităţii naţionale”, a precizat Csoma Botond.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.