Senatorul USR Cristi Berea susţine că Florin Cîţu nu a ştiut până în ultimul moment că va fi schimbat de la şefia PNL, el precizând că PNL nu e condus de Nicolae Ciucă, ci "de cei patru prim-vicepreşedinţi şi de Cotroceni".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cristi Berea a declarat luni, pentru News.ro, că Florin Cîţu nu a ştiut până în ultimul moment că va fi schimbat de la şefia PNL şi că mutarea ar fi fost decisă când fostul lider liberal era plecat în Statele Unite ale Americii. 

"Asta se vorbeşte în interiorul PNL, că Florin Cîţu n-a ştiut că va fi îndepărtat din funcţie. El se afla în America, atunci s-a decis debarcarea sa", a afirmat senatorul USR, Cristi Berea. 

El consideră că, dacă nu ar fi fost războiul din Ucraina, Florin Cîţu ar fi fost înlocuit mai repede de la conducerea PNL. 

"Noi, în USR, chiar puneam pariuri cât va rezista Cîţu la şefia PNL. Asta se întâmpla la o lună sau două după Congresul în care el a câştigat în faţa lui Ludovic Orban", a afirmat senatorul USR, Cristi Berea. 

Totodată, Berea susţine că în PNL comanda nu a fost niciodată la Florin Cîţu şi că la fel se întâmplă şi acum când lider PNL este Nicolae Ciucă. 

"PNL este condus de cei patru prim-vicepreşedinţi şi de Cotroceni. Ciucă e pus acolo doar să semneze documente, doar nu-şi închipuie cineva că premierul conduce ceva în PNL", a declarat senatorul Cristi Berea. 

El nu crede că actualul lider PNL va fi desemnat candidatul liberalilor la prezidenţiale. 

"Dacă vă amintiţi şi Cîţu era dat candidatul liberalilor la preşedinţie. Nu cred că va fi Nicolae Ciucă, posibil să apară în câteva luni altcineva", a precizat senatorul USR, Cristi Berea. 

 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.