Senatorul USR Cristi Berea susţine că este inadmisibil ca susţinătorii unui partid să escaladeze gardurile de la Palatul Parlamentului, să vandalizeze maşini, inclusiv ale unor diplomaţi străini, el precizând că Ministerul de Interne trebuie să ofere explicaţii privind pasivitatea forţelor de ordine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ce am văzut cu toţii este un circ pus în scenă de AUR. Dar este inadmisibil ca susţinătorii unui partid să escaladeze gardurile de la Palatul Parlamentului şi să vandalizeze maşini, inclusiv ale unor diplomaţi străini. Nu am înţeles pasivitatea cu care au acţionat forţele de ordine. Nu este normal ca nişte ambasadori să rămână blocaţi în clădirea Parlamentului din cauza câtorva persoane puse pe scandal", a declarat pentru News.ro, senatorul USR, Cristi Berea.

El a precizat că Ministerul de Interne ar trebui să ofere urgent explicaţii privind pasivitatea forţelor de ordine.

Totodată, senatorul USR Cristi Berea afirmă că liderul AUR George Simion şi-a bătut joc de cei care au protestat marţi în faţa Parlamentului.

"Simion şi-a bătut joc de oameni şi i-a pus degeaba pe drumuri. I-a adus în Bucureşti, spunând ca azi se voteaza certificatul verde, când acesta încă nu a primit toate avizele şi nici nu a fost pus pe ordinea de zi. La final de protest, va zice ca au oprit certificatul împreună. Şi oamenii manipulaţi îl vor crede", a mai afirmat senatorul USR, Cristi Berea.

Sute de oameni au protestat, marţi, la Palatul Parlamentului, atât la Camera Deputaţilor cât şi la Senat, la intrările oficiale. Protestul a fost promovat pe Facebook de AUR, iar în faţa Parlamentului s-au aflat şi copreşedintele AUR George Simion şi parlamentarii acestei formaţiuni. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.