Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, este, marţi, la Spitalul de Copii ”Sfanta Maria” din Iaşi unde a izbucnit un incendiu şi unde se lucrează pentru stabilirea cauzei ncendiului. ”Prioritatea zero este să ne asigurăm că nu există niciun pericol pentru pacienţii internaţi şi nici pentru echipa medical”, a transmis Costel Alexe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Incendiul de la Spitalul de Copii ,,Sfanta Maria” a fost stins. Din fericire, niciun pacient şi niciun medic nu au fost răniţi. Sunt acum alături de echipa medicală şi oferim tot sprijinul instituţional pentru a evalua, împreună cu celelalte autorităţi, cauzele declanşării incendiului”, a transmis, marţi, Costel Alexe.

Preşedintele Consiliului JUdeţean Iaşi a precizat că este prioritară siguranţa tuturor pacianţilor.

”Prioritatea zero este să ne asigurăm că nu există niciun pericol pentru pacienţii internaţi şi nici pentru echipa medical”, a mai transmis Costel Alexe.

Un incendiu a izbucnit, marţi, la Secţia ATI a Spitalului pentru Copii ”Sfânta Maria” din Iaşi, iar 30 de persoane au fost evacuate, 12 fiind copii şi şapte aparţinători.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.