Consultările preşedintelui cu partidele parlamentare pentru nominalizarea premierului şi pe tema alegerilor anticipate au început, prima cu care discută fiind delegaţia PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Formula în care libeeralii au mers la Cotroceni este: Ludovic Orban, Raluca Turcan, Rareş Bogdan, Robert Sighiartău, Florin Cîţu.

Întâlnirea liberalilor cu şeful statului a fost precedată de o şedinţă a Biroului Politic Naţional al partidului pentru a stabili strategia în perioada următoare, echipa, care va reprezenta partidul în cadrul consultărilor de la Cotroceni şi de asemenea, mandatul pentru discuţii.

După şedinaţă, Orban a reafirmat că PNL doreşte un Guvern cu 15 - 16 ministere, infformaţie care de altfel se regăsea şi în textul moşiunii de cenzură adoptată joi de Parlament.

Propunerea PNL de premier este Ludovic Orban, PNL susţine organizarea alegerilor anticipate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.