Primarul în funcţie al municipiului Constanţa şi preşedintele executiv al organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, Decebal Făgădău, şi-a anunţat demisia din partid la scurt timp după ce a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru abuz în serviciu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Decebal Făgădău a anunţat pe pagina sa de Facebook, că a aflat din presă că a fost trimis în judecată de DNA pentru o faptă de care nu se face vinovat. El a menţionat că nu va accepta să le facă rău celor din jurul său sau să iasă cu capul plecat şi demisionează din PSD.

“Astăzi am aflat din presă că DNA m-a trimis în judecată într-un dosar în care sunt acuzat de o faptă pentru care nu mă fac vinovat. Am primit vestea în timp ce îmi completam dosarul de candidat pentru un loc eligibil în Parlamentul României.  Am fost, sunt şi voi fi un om corect şi demn, indiferent de circumstanţe. Şi nu voi accepta să le fac rău celor din jurul meu sau să ies cu capul plecat! Demisionez din Partidul Social Democrat”, a anunţat Decebal Făgădău.

DNA a transmis miercuri, printr-un comunicat de presă, că Decebal Făgădău a fost trimis în judecată pentru o abuz în serviciu, o fapta care ar fi fost comisă pe vremea când era viceprimar al municipiului Constanţa. În acelaşi dosar au mai fost trimişi în judecată fostul edil Radu Mazăre dar şi foşti sau actuali angajaţi din Primăria Constanţa.

Decebal Făgădău a fost primar al Constanţei între 2016 – 2020. El pierdut alegerile din 27 septembrie în faţa candidatului PNL Vergil Chiţac.

Decebal Făgădău ocupa şi funcţia de preşedinte executiv al PSD Constanţa, fiind numărul 2 din această organizaţie. El intenţiona să candideze la alegerile parlamentare din acest an.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.