Optsprezece dintre cei 27 de consilieri locali ai municipiului Ploieşti îl critică pe primarul oraşului, Andrei Volosevici, pentru modul în care au fost organizate anul acesta Târgul de Crăciun şi Orăşelul Copiilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Noi, consilierii din cadrul Consiliului Local Ploieşti, dezavuăm decizia primarului Andrei Volosevici de a organiza, anul acesta, Orăşelul Copiilor şi Târgul de Crăciun în cadrul Complexului Hipodrom. Precizăm că niciun membru al Consiliului Local (indiferent de apartenenţa politică) nu a fost consultat sau informat despre această decizie.  Decizia unilaterală a primarului a generat o stare de nemulţumire în rândul a mii de cetăţeni, majoritatea părinţi, care consideră că Ploieştiul a înregistrat un trist record, acela de a avea cel mai urât Orăşel al Copiilor, respectiv cel mai urât Târg de Crăciun din ţară”, transmite PNL Prahova într-o ”declaraţie comună de presă” dată publicităţii miercuri după-amiază, document semnat de 18 consilieri locali, inclusiv de colegi de partid ai primarului liberal Andrei Volosevici. 

Semnatarii declaraţiei susţin că aşteaptă explicaţiile reprezentaţilor Primăriei Ploieşti referitoare la modul în care au fost organizate cele două evenimente şi la criteriile de selecţie şi închiriere a spaţiilor comerciale şi a celor de divertisment. 

”Chiar dacă nu am avut nicio implicare, le prezentăm scuzele noastre ploieştenilor pentru marea dezamăgire pe care, anul acesta, a produs-o Primăria Ploieşti tuturor copiilor”, se arată în declaraţia aleşilor locali. 

Reacţia aleşilor locali vine după criticile aduse în spaţiul public cu privire la modul în care au fost organizate cele două evenimente. 

Contactat telefonic, primarul Andrei Volosevici a precizat că a remarcat reacţia consilierilor după ce un ziar online local a criticat festivităţile organizate la Ploieşti. El susţine că, în condiţiile în care cititorii pot adăuga online comentarii la articolele din acel ziar, el nu are această posibilitate. ”Ştiu că se pot face comentarii la articolele critice din acel ziar. Eu nu pot face comentarii, nu am opţiunea aceasta, nu ştiu de ce”, a afirmat edilul, fără a face alte comentarii pe tema ieşii publice a colegilor săi de partid. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.