Congresul PSD va avea loc în 29 februarie sau în 7 martie şi se va candida în echipe, a anunţat, miercuri seară, liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu. Acesta a precizat că va anunţa după şedinţa de luni dacă va candida sau nu la Congres. Social-democraţii au mai decis ca nicio persoană condamnată prin sentinţă definitivă să nu candideze pe listele partidului, la următoarele alegeri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pe 29 februarie va avea loc Congresul. În BPN de luni vom avea ultima decizie - dacă e pe 29 februarie sau pe 7 martie, pentru ca toate procedurile legale şi toţi colegii să poată participa la aceste alegeri”, a anunţat, miercuri seară, Marcel Ciolacu.

Acesta a precizat că se va merge cu candidaturi pe proiecte politice şi în echipă.

Ciolacu a mai anunţat şi alte modificări care se vor face la Statutul partidului.

De asemenea, social-democraţii au mai stabilit că, la următoarele alegeri, PSD nu va avea niciun candidat care are o hotărâre definitivă a unei instanţe.

Ciolacu a precizat că această decizie se va aplica, fie că e vorba de aleşii locali, fie de parlamentari.

Întrebat dacă va candida la Congres, Ciolacu a spus: ”Eu o să fac un anunţ cu privire la decizia mea persoană după şedinţa de luni”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.