Deputatul european Siegfried Mureşan (PPE / PNL), vicelider al Grupului PPE din Parlamentul European, a declarat, miercuri, înaintea şedinţei comune a Grupului PPE şi a Grupului PPE la Comitetul Regiunilor că primarii liberali gospodari sunt principala noastră armă în faţa discursului antieuropean al populiştilor de la AUR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ştim cu toţii în România că oraşele şi judeţele gospodărite de primarii liberali sunt cele mai moderne, cele mai performante economic, atrag cei mai mulţi investitori şi oferă cel mai înalt standard de viaţă oamenilor. De aceea, în contextul celor 4 rânduri de alegeri pe care le vom avea în acest an în România, credibilitatea primarilor noştri va juca un rol esenţial în combaterea populismului antieuropean pe care îl propagă AUR. Munca lor în dezvoltarea comunităţilor pe care le conduc, cu ajutorul fondurilor europene, va fi una dintre principalele arme de combatere a populismului extremist la alegerile europarlamentare”, a spus Siegfried Mureşan.

El a precizat că europarlamentarii şi primarii Partidului Naţional Liberal,vor merge în următoarele luni din oraş în oraş şi le vor arăta oamenilor fiecare drum, şcoală şi grădiniţă renovate de primarii noştri cu fonduri europene, fiecare autobuz electric cumpărat din fonduri europene şi fiecare parc renovat cu fonduri europene.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Le vom spune oamenilor şi că politicienii populişti de la AUR nu vor putea niciodată să facă acest lucru fiindcă nici nu vor, nici nu ştiu cum să folosească în folosul oamenilor beneficiile pe care le oferă Uniunea Europeană.”, a completat Siegfried Mureşan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.