Conducerea ALDE cere filialei Ilfov să îl excludă din partid pe Romeo Rasdan, consilier local în Chiajna, după ce acesta a fost filmat agresând un tânăr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Gestul domnului Rasdan este unul impardonabil, iar acesta va suporta consecinţele legale care decurg în urma comportamentului său necontrolat. ALDE nu agreează un asemenea comportament violent şi total neadecvat din partea reprezentanţilor săi. În consecinţă, ALDE  se delimitează de gestul brutal al domnului Rasdan”, se arată într-un comunicat de presă al ALDE.

Conform sursei citate, conducerea ALDE a solicitat filialei Ilfov excluderea din partid a lui Romeo Rasdan şi retragerea sprijinului politic, precum şi schimbarea acestuia din calitatea de consilier local.

Reacţia conducerii ALDE vine după ce presa a difuzat un filmuleţ în care Romeo Rasdan este surprins agresând verbal şi lovind un tânăr.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.