Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, cataloghează drept ”accident” plasarea pe listele PSD a Dacianei Sârbu şi a lui Cătălin Ivan la alegerile europarlamentare trecute, el spunând că astfel de accidente nu se vor repeta la scrutinul din acest an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Daciana a fost un accident că era soţia lui Ponta, Ivan a fost un mega accident. Nu o să se mai întâmple aşa ceva, o să suflam şi în iaurt“, a firmat Codrin Ştefănescu, miercuri, într-o conferinţă de presă la Ploieşti, referindu-se la europarlamentarii PSD. 

Acesta a mai spus ca PSD va definitiva în curând lista pentru alegerile din acest an şi se vor regăsi “numai oameni unul şi unul”.

Ştefănescu a afirmat că europarlamentarii trebuie să fie în primul rând patrioţi, să apere România de “beţele prin gard băgate de acolo”, cum a fost ultima rezoluţie, şi să aibă capacitatea de a face “relaţii şi conexiuni”.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.