Codrin Ştefănescu a anunţat luni pe Facebook că a discutat cu Liviu Dragnea, care este infectat cu noul coronavirus, şi l-a rugat să transmită tuturor că starea acestuia de sănătate nu s-a agravat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În sfârşit! Am vorbit cu Liviu Dragnea! M-a sunat din spitalul penitenciarului Jilava, secţia celor infectaţi de virus, unde a fost transferat cu câteva zile în urmă! M-a rugat să transmit tuturor că starea sa nu s-a agravat. Cel puţin până azi! M-a asigurat că va trece şi prin această nouă încercare, şi că va lupta pentru viaţa sa! Vă voi ţine la curent în mod constant!”, a scris Codrin Ştefănescu luni pe Facebook. 

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost confirmat cu noul coronavirus, fiind transferat la Penitenciarul-spital Jilava. Dragnea nu are simptome specifice pentru COVID-19.

"Două persoane custodiate de Penitenciarul-Bucureşti Rahova au fost confirmate pozitiv la testele efectuate pentru SARS-CoV-2. Acestea au fost transferate la Penitenciarul-Spital Bucureşti-Jilava, în vederea aplicării condiţiei terapeutice optime. Nu prezintă simptomatologie specifică", a precizat Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP), pentru News.ro.

Liviu Dragnea a împlinit, în 28 octombrie, 58 de ani. 

Fostul lider al PSD a fost condamnat definitiv în 27 mai 2019, de magistraţii ÎCCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.