Preşedintele PNL, premierul Nicolae CIucă, a afirmat, vineri, în şedinţa Colegiului Director Judeţean al PNL Neamţ că una dintre formulele de comasare trebuie să existe. ”Dacă începem cu campania din aprilie la europarlamentare, vă daţi seama că terminăm în decembrie”, a afirmat liderul liberalilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Despre comasare, europarlamentare, locale, parlamentare, prezidentiale tur 1 şi tur 2, deci sunt 5 rânduri. Per ansamblu, numărăm 4, dar sunt 5. Şi la turul doi se consumă aceleaşi resurse. Oameni buni, una dintre formulele de comasare trebuie să existe, dincolo de resursele financiare, este vorba de resursa timp, care nu ne-o dă nimeni”, le-a transmis, vineri, Nicolae Ciucă liberalilor reuniţi în şedinţa Colegiului Director Judeţean al PNL Neamţ.

Premierul a afirmat că se va începe campania electorală în aprilie şis e va termina în decembrie.

”Dacă începem cu campania din aprilie la europarlamentare, vă daţi seama că terminăm în decembrie, aproape de Crăciun când nu mai avem timp nici să ne colindăm. Nu ne putem permite lucrurile acestea. Ne-o cere electoratul, ne-o cer cetăţenii, ne-o cere şi bunul nostru simţ de a înţelege ce înseamnă un an cu 5 rânduri de alegeri”, a mai afirmat liderul liberal.

Potrivit acestuia, comasarea alegerilor ”nu este un moft al PNL”.

”Nu câştigăm nimic din toată chestia aceasta. Nu avem vreo temere de ceva, aşa se spune, că PNL propune comasare că îi este teamă. De ce să ne fie teamă? Ne este teamă de timp că pierdem timpul şi nu ne îndeplinim obiectivele. De aceea ne este teamă, nu de altceva. Iar oamenii ne vor judeca după ce am făcut: la guvernare, după ce am făcut în fiecare judeţ, în fiecare localitate”, amai afirmat premierul.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.