Liderul PNL, preşedintele Senatului Nicolae Ciucă, se declară profund întristat de vestea decesului lui Cătălin Toma, preşedintele CJ Vrancea, despre care afirmă că era unul dintre politicienii tineri ai partidului, plini de energie, de curaj, de bunăvoinţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Sunt profund întristat de vestea trecerii la cele veşnice a colegului nostru, Cătălin Toma, preşedintele CJ Vrancea. Cătălin era unul dintre politicienii tineri ai partidului, plini de energie, de curaj, de bunăvoinţă. Cătălin şi-a dedicat fiecare moment gândindu-se la binele celor din jur, la familia sa, la comunitatea pe care o administra. Plecarea lui prematură lasă în inimile noastre, ale tuturor, o rană adâncă”, a scris ciucă pe Facebook.
El transmite condoleanţe familiei îndurerate.
Preşedintele Consiliului judeţean Vrancea, liberalul Cătălin Toma, în vârstă de 46 de ani, a murit sâmbătă, la Spitalul ”Marius Nasta” din Capitală.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.