Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, vineri, că este nevoie de smerenie când se vorbeştre despre rezultatele obţinute de partide în alegeri, reamintind că diferenţa votului politic dintre PSD şi PNL este de doar 5 procente. Ciucă afirmă că trebuie să ai mândrie, când ai un rezultat bun, dar acea mândrie de a sta cu fruntea sus, nu aceea de a avea nasul pe sus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Nicolae Ciucă a fost întrebat, vineri, ce crede despre declaraţia lui Marcel Ciolacu, potrivit căreia PNL ar fi avut un scor dezastruos şi a afirmat: ”Eu ştiu că diferenţa scorului politic între cele două partide este de 5 procente. Atâta timp cât PNL are 30%, nu ştiu cum poate să fie un scor dezastruos”.

El a precizat că PNL a intrat în precampanie cu sub 1.100 de primari, iar acum are 1.142 dee primari confirmaţi.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

”Eu cred că un pic de smerenie trebuie să existe atunci când vorbim despre alţii şi să avem o abordare echilibrată (...) Eu cred că atunci când ai un rezultat bun trebuie să ai acea mândrie, dar mândria care să-ţi dea voie să stai cu fruntea sus şi să priveşti înainte, nu acea mândrie în care să stai cu nasul pe sus”, a ai declarat Ciucă.

Acesta a afirmat că liberalii sunt pregătiţi să participe la alegerile prezidenţiale, indiferent că sde decide că vor avea loc acestea.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.