Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, dezvăluie că s-a prezentat la referendumul pentru familie, unde a votat în favoarea familiei tradiţionale. El susţine însă că nu ar fi nevoie de modificarea Constituţiei, în contextul în care ”românii s-au exprimat” că nu este nevoie de modificarea legii fundamentale în ceea ce priveşte definirea familiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Eu am votat pentru familia tradiţională şi voi vota oricând şi îmi voi educa şi copiii şi nepoatele”, a afirmat Nicolae Ciucă, joi seară, la Digi 24. 
 
El a explicat că partidul pe care îl conduce este unul ”istoric şi identitar şi valorile lui sunt foarte bine definite: familia, credinţa în Dumnezeu şi patriotismul”.
 
Întrebat dacă, în opinia sa, e necesară modificarea Constituţiei României în sensul în care a fost organizat referendumul care nu a fost validat, liderul liberal a răspuns că ”românii, la referendumul respectiv, s-au exprimat: nu este nevoie să modificăm Constituţia”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.