Premierul Nicolae Ciucă a anunţat, joi, că măsura prin care cei care vor continua să investească peste un milion de euro în economie să beneficieze de sprijinul statului va intra în vigoare la 1 mai, arătând că această prevedere face parte din pachetul de măsuri anunţate de coaliţia de guvernare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Suntem de asemenea preocupaţi de a asigura reglementările necesare, pentru ca mediul de afaceri să beneficieze de măsura pe care am stabilit-oîn acest pachet de măsuri şi cei care vor continua să investească peste un milion de euro în economie să beneficieze de sprijinul statului”, a spus premierul. 

Nicolae Ciucă a precizat că această măsură va intra în vigoare la 1 mai. 

”Guvernul are deja pregătite toate măsurile, astfel încât să putem să asigurăm mediului de afaceri spaţiul necesar şi sprinjinul necesar pentru a putea să continue să investească”, a spus premierul. 

În pachetul Sprijin pentru România este prevăzută o schemă de 200 milioane euro: ajutor de stat pentru stimularea investiţiilor în valoare de peste 1 milion de euro

Astfel, Guvernul are în vedere un buget de 200 milioane euro pentru stimularea investiţiilor cu impact major în economie, prin acordarea unui ajutor de stat pentru încurajarea investiţiilor în valoare de peste 1 milion de euro, cu efect important de dezvoltare regională.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.