Premierul Florin Cîţu a afirmat că Guvernul român va sprijini eforturile Executivului Republicii Moldova îndreptate spre aprofundarea reformelor, consolidarea statului de drept şi a parcursului european.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Mult succes noului Guvern al Republicii Moldova, care a primit, astăzi, votul de învestitură, la Chişinău! Vom sprijini toate eforturile doamnei prim-ministru Natalia Gavriliţa şi ale Cabinetului său, îndreptate spre aprofundarea reformelor, consolidarea statului de drept şi a parcursului european. Aşa cum am arătat în scrisoarea de felicitare pe care tocmai am semnat-o, astăzi, pentru doamna prim-ministru, suntem pregătiţi să începem imediat să lucrăm pe întreaga agendă de cooperare bilaterală, în spiritul Parteneriatului Strategic pentru integrarea europeană a Republicii Moldova. Găsiţi în Guvernul României şi în mine, personal, un partener angajat deplin în demersurile pentru toate aceste direcţii”, a scris Florin Cîţu, vineri pe Facebook.
 
Parlamentul Republicii Moldova a dat vineri votul de încredere guvernului condus de Natalia Gavriliţă, şefa noului Guvern nominalizată de preşedinta Maia Sandu. Noul Cabinet de miniştri a depus deja jurământul faţă de şeful statului. 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.