Premierul Florin Cîţu a declarat, sâmbătă, la Timişoara, că nu dă înapoi la orice obstacol şi că este decis să facă reforme pentru români. Cîţu a transmis că analizează oportunitatea de a schimba prefecţii şi subprefecţii de la USR PLUS şi a subliniat că cei de la PSD au avut mai multă onoare decât cei de la USR PLUS, deoarece au demisionat din guvern atunci când au decis să depună moţiune de cenzură împotriva popriului executiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Am intrat în această guvernare şi am spus foarte clar că voi face reforme şi investiţii. Eu mă ţin de cuvânt. Mesajul meu este clar pentru toţi românii. La fiecare obstacol care apare eu nu dau înapoi, eu spun că  fac reforme şi rămn să fac reforme. Iar cei care nu facreforme alături de mine mai şi pleacă câteodată. Le-am spus românilor de fiecare dată că această guvernare va avea rezultate, dar va reforma România”, a declarat Florin Cîţu, la Timişoara.
 
Cîţu a mai declarat că a fi liberal este ”ceva special”.
 
”Al doilea mesaj a fost despre România liberală. Aceasta este o strae de spirit şi de aceea ne urăsc pe noi socialiştii, pentru că nu ai cum să distrugi o stare de spirit, nu ai ce să îi faci. Nu poţi să legiferezi împotriva ei. A fi liberal este ceva special. Proprietatea  privată este sfântă, iar întreprinzătorii sunt eroi. Libertatea individuală, libertăţile economice, toate acestea fac România liberală. Iar moţiunea şi programul de guvernare au rolul de a arăta cum facem România liberală”, a declarat Cîţu.
 
Întrebat dacă urmează să schimbe prefecţii şi subprefecţii, Florin Cîţu a declarat că analizează această oportunitate.
 
”Analizăm această oportunitate. Eu vorbesc de onoare. Cred că atunci când te întorci împotriva propriului guvern, împotriva propriei persoane, pentru că încă sunt membrii în guvern, ceea ce e un lucru bizar. Repet, miniştrii când Dragnea şi-a dat jos propriul guvern, miniştrii au demisionat, deci nu s-au votat pe ei să  se dea jos din guvern. Se pare că la PSD a fost mai multă onoare. Eu fac apel la onoare. Aşteptăm să vedem. Mesajul este pentru toţi cei numiţi de USR pentru că sunt prefecţi, subprefecţi, preşedinţi de companii, agenţii etc. Dar vedem... cred că atunci când iei o astfel de decizie înseamnă că nu ai încredere în proprii oameni. Eu nu am spus că nu au făcut o treabă bună, unii dintre ei nu au făcut o treabă bună”, a explicat premierul.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.