Deputatul PNL Lucian Heiuş este nominalizat ministru de Finanţe, a anunţat vineri premierul desemnat Florin Cîţu, actual deţinător al portofoliului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am prezentat lista guvernului şi programul de guvernare, le vom depune astăzi în Parlament. Lucian Heiuş este propus pentru MInisterul Finanţelor. Este un om cu care am lucrat”, a anunţat Cîţu după şedinţa conducerii liberale.

Conform premierului desemnat, liderii PNL au decis să se formeze o echipă de negocieri, din care să facă parte el, liderii de grup, preşedintele partidului şi vicepreşedinţii, pentru a începe negocierile în vederea formării unei majorităţi.
” Sper că PSD nu va tergiversa audierile”, a declarat Florin Cîţu, care a precizat că vineri vor fi depuse la Parlament programul de guvernare şi lista miniştrilor
 
Florin Cîţu a precizat că sunt câteva modificări în programul de guvernare, la Transporturi şi la Sănătate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.