Premierul Florin Cîţu a afirmat, marţi, întrebat dacă va demisiona din funcţia de prim-ministru în cazul în care va pierde alegerile interne, că el candidează pentru funcţia de preşedinte al PNL. ”Despre acest lucru discutăm”, a declarat Cîţu, precizând că celălalt obiectiv al său este să avem o guvernare cât mai bună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Florin Cîţu a fost întrebat, marţi, dacă va demisiona din funcţia de prim-ministru în cazul în care va pierde alegerile interne din partid şi a răspuns: ”Eu sunt aici în cursa pentru preşedintele Partidului Naţional Liberal, despre acest lucru discutăm. Celălalt obiectiv al meu este să avem o guvernare cât mai bună pentru că această guvernare este pentru români”.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, anunţă că va demisiona din această funcţie dacă va pierde alegerile pentru un nou mandat la şefia Partidului Naţional Liberal.

"Eu, dacă pierd alegerile, eu îmi scriu înainte de 25 septembrie demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor”, susţine Orban, afirmând că, dacă Florin Cîţu va pierde alegerile interne, nu va mai avea legitimitatea de a rămâne în fruntea Guvernului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.