Premierul Florin Cîţu a declarat, sâmbătă, că îşi asumă riscurile politice pentru reformele pe care doreşte să le facă, chiar dacă în PNL urmează un Congres. Întrebat dacă va candida la acest Congres, Cîţu a afirmat: "Sunt vicepreşedinte al PNL, vă daţi seama, cu toţii vrem să candidăm la Congres".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ştiu că există un risc politic pentru premierul care îşi asumă aşa ceva, ştiu că în acest moment foarte mulţi lideri politici se dau la o parte pentru că a face reformă e complicat, e nevoie de asumare şi nu vrea nimeni să-şi asume acest lucru. Îmi asum eu, cu toate riscurile politice, chiar dacă ştiu că şi în PNL, unde eu activez ca vicepreşedinte, va urma un Congres şi vor fi şi acolo candidaturi. Nu mă interesează acest risc, îmi asum acel risc şi mai departe indiferent de costul pe care s-ar putea să-l plătesc în acel Congres, pentru orice funcţie aş candida acolo", a afirmat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, Florin Cîţu.

Întrebat dacă va candida la Congres, Cîţu a replicat: "Sunt vicepreşedinte al PNL, vă daţi seama, cu toţii vrem să candidăm la Congres".

Întrebat din nou, ulterior, dacă va candida ca preşedinte al PNL, el a afirmat: "Este prea devreme să discutăm despre aşa ceva, eu v-am spus doar că în acest moment îmi asum orice risc politic pentru a face România să meargă pe direcţia bună. Orice cost politic, indiferent care este acela".

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.