Guvernul Cîţu s-a reunit, miercuri seară, în prima şedinţă de după învestire, iar premierul le-a mulţumit tuturor pentru efortul făcut în această perioadă. ”Eu cred că a ieşit un proiect bun şi frumos pentru România, această coaliţie de centru-dreapta”, a declarat Florin Cîţu, arătându-se convins că va fi o guvernare stabilă şi de lungă durată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Am ajuns şi aici. Au fost două săptămâni grele, dar veţi vedea de ce a trebuit să muncim  în această perioadă să avem un guvern înainte de sărbători, pentru că sunt lucruri care trebuiesc deja rezolvate în zilele următoare. Mulţumesc pentru tot ce aţi făcut în această perioadă, majoritatea aţi fost în echipele de negocieri şi eu cred că a ieşit un proiect bun şi frumos pentru România, această coaliţie de centru-dreapta. Eu sunt sigur că o să fie o guvernarea stabilă şi de lungă durată pentru că pornim toţi cu aceleaşi obiective”, a declarat Florin Cîţu, în debutul şedinţei de Guvern de miercuri seară. 
 
Ciţu a precizat că nu este o şedinţă e Guvern propriu-zisă, însă a precizat că sunt câteva proiecte care trebuie pregătite şi avizate urgent. 
 
”În această seară nu facem şedinţă de Guvern, avem câteva lucruri pe care le pregătim pentru şedinţa de săptămâna viitoare, în general combaterea efectelor provocate de pandemie şi finalizarea bugetului pentru anul 2021”, a declarat Cîţu. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.