Premierul Florin Cîţu a transmis, cu ocazia Zilei Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene, că „aviatorii şi întregul personal din domeniul aviaţiei sunt profesionişti de top, dedicaţi activităţii lor şi adevărate exemple de curaj şi responsabilitate”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Astăzi, de Ziua Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene, îi felicit pe aviatorii şi întregul personal din domeniul aviaţiei civile şi militare din România, oameni care ne dovedesc prin tot ceea ce fac că sunt profesionişti de top, dedicaţi activităţii lor şi adevărate exemple de curaj şi responsabilitate. Indiferent că vorbim despre aviaţia civilă, aviaţia militară, aviaţia utilitară, de transport sau aviaţia sportivă, siguranţa zborului, şansa celor aflaţi în situaţii dificile de a fi transportaţi rapid acolo unde pot fi trataţi sau sunt în siguranţă, transportul de ajutoare sau medicamente în anumite situaţii de urgenţă sunt misiuni de înaltă responsabilitate şi care presupun standarde foarte înalte de pregătire pentru cei implicaţi în astfel de misiuni. Toată admiraţia pentru munca acestor oameni! Le urez succes în misiunile lor viitoare şi «Cer senin»!”, a scris Florin Cîţu, marţi pe Facebook. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.