Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, a afirmat miercuri că Sorin Oprescu şi el sunt două persoane diferite, şi din punct de vedere al pregătirii medicale, şi din punct de vedere al structurii. ”Nu putem face niciun fel de comparaţie între evoluţia fiecăruia”, a mai spus Cîrstoiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cătălin Cîrstoiu a fost întrebat dacă Sorin Oprescu, fostul primar al Capitalei, este un model de adminstraţie pentru el.

”Domnul profesor Sorin Oprescu şi eu suntem două persoane total diferite. Şi din punct de vedere al pregătirii medicale, şi din punct de vedere al structurii, dar avem un lucru în comun (..) A fost directorul Spitalului Universitar, o perioadă mult mai scurtă decât am fost eu la conducerea acestui spital, şi a făcut lucruri bune. La fel şi la Primăria Capitalei”, a spus Cîrstoiu.

”Da, a fost un mandat bun, şi al dânsului, şi al doamnei Gabriela Firea, şi al domnului Băsescu. Acum suntem într-o situaţie fără ieşire şi cred eu că a venit momentul să o rezolvăm. De asta, cred că nu putem face niciun fel de comparaţie între evoluţia fiecăruia”, a mai spus medicul. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.