Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu răspunde ironic scenariilor privind retragerea sa din cursa pentru Bucureşti afirmând că va intra în Cartea recordurilor ca ”primul candidat retras care câştigă alegerile”. ”Eu nu-s prea retras de felul meu aşa că nicio şansă, dragi Nicuşor şi Piedone, nu mai speraţi degeaba”, le transmite el contracandidaţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Hai că m-au retras şi azi din cursa electorală. Fenomenul se manifestă zilnic, de la început. Nici nu apucasem să fiu desemnat candidat şi eram deja retras”, scrie Cîrstoiu pe Facebook.
El afirmă, ironic, că practic, va intra în Cartea recordurilor ca ”primul candidat retras care câştigă alegerile”.
”Eu nu-s prea retras de felul meu aşa că nicio şansă, dragi Nicuşor şi Piedone, nu mai speraţi degeaba”, le transmite Cătălin Cîrstoiu contracandidaţilor săi în cursa pentru Primăria Capitalei.
În spaţiul public este vehiculat frecvent scenariul retragerii lui Cîrstoiu, inclusiv pe fondul acuzaţiile privind incompatibilitatea sa.

Preşedintele PNL Bucureşti, Gabriela Firea, coordonator al campaniei PSD-PNL în Bucureţti, a afirmat joi seară, că filialele PSD şi PNL din Bucureşti îl susţin pe Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria generală a Capitalei. Ea anunţă că ”în câteva zile” va fi făcut public programul de guvernare locală pe care Cătălin Cîrstoiu îl propune bucureştenilor. Firea este de părere că ”este foarte târziu să retragi candidat din cursă cu atât de puţin timp înainte de declanşarea oficială a campaniei” electorale.

Ea este de părere că ”este imposibil de retras candidatul” în această fază de precampanie electorală. 

”Nu s-a pus problema şi, dacă mă întrebaţi pe mine, este foarte târziu să retragi candidat din cursă cu atât de puţin timp înainte de declanşarea oficială a campaniei. Noi suntem acum în precampanie. Imediat după Paşte începe campania. Dacă-l retragi, cine candidează din partea PSD şi PNL? Este un nonsens, nu are cine să mai intre în cursă cu o lună şi două săptămâni înainte, din punctul meu de vedere. Probabil, după explicaţiile pe carele-a dat domnul doctor Cătălin Cîrstoiu şi după evaluarea făcută, cu siguranţă se va trece la alte teme, la alte subiecte. Am fost şi eu în campanie, am fost şi eu atacată, ştiu cum este, ziua şi atacul. Cu siguranţă, se va depăşi acest moment şi nu se va retrage sub nicio formă candidatul”, a susţinut Gabriela Firea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.