Fostul premier Dacian Cioloş anunţă că îşi asumă fără niciun fel de rezerve susţinerea totală a Laurei Codruţa Kovesi pentru funcţia de procuror-şef al Parchetului European şi va face tot ce îi stă în putere pentru a ajuta această candidatură.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Îmi asum fără niciun fel de rezerve susţinerea totală a Laurei Codruţa Kovesi pentru funcţia de procuror-şef al Parchetului European. Voi face tot ce stă în puterea mea pentru a ajuta şi a susţine această candidatură. În ultimii 30 de ani, actuala clasă politică a alungat românii care au dorit să facă ceva pentru România. I-a împiedicat pe cei care au vrut să se implice şi a construit o elită politică formată din infractori şi din oameni lipsiţi de onestitate. Ajunge! A venit vremea să refuzăm lungul şir de umilinţe şi să facem ceva concret pentru viitorul ţării noastre”, a scris Cioloş pe pagina sa de Facebook.

Laura Codruţa Kovesi s-a clasat pe primul loc în selecţia pentru postul de procuror-şef european realizată de un Comitet special, fiind trimise Parlamentului European primele trei propuneri, în ordinea preferinţelor, din care legislativul urmează să aleagă şeful Parchetului European. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.