Consiliul Naţional al PLUS a finalizat procedura de vot pentru Protocolul de Alianţă politică cu USR, anunţă sîmbătă seară, pe Facebook, liderul PLUS Dacian Cioloş. Şi Comitetul Politic al Uniunii Salvaţi România a votat, sâmbătă, continuarea alianţei cu PLUS cu obiectivul de a oferi României o alternativă politică reală, conform liderului USR, Dan Barna.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consiliul Naţional al PLUS a finalizat procedura de vot pentru Protocolul de Alianţă politică cu USR. Textul a fost adoptat cu amendamente, pe care le va propune spre discuţie partenerilor de alianţă”,anunţă Dacian Cioloş.

El aminteşte că PLUS şi USR au obţinut împreună o victorie importantă în 26 mai, tocmai pentru că au înţeles aşteptările electoratului.

”Trebuie să continuăm să punem aceste aşteptări mai presus de orgolii de partid. PLUS crede într-o relaţie politică solidă, bazată pe principii şi pe conţinut, în care să punem ceea ce avem fiecare mai bun împreună şi să le dăm cetăţenilor români cea mai serioasă ofertă politică a ultimilor 30 de ani”, subliniază liderul PLUS.

 

Şi Comitetul Politic al Uniunii Salvaţi România a votat, sâmbătă, continuarea alianţei cu PLUS cu obiectivul de a oferi României o alternativă politică reală.

”A fost adoptat protocolul alianţei electorale pentru prezidenţiale şi protocolul alianţei politice, cu o serie de amendamente ce vor fi transmise către partenerii de la PLUS. Ne respectăm promisiunea de a construi o alternativă credibilă, la partidele tradiţionale. USR PLUS este alianţa care va schimba un sistem ce a eşuat. Două milioane de oameni au votat această alianţă pe 26 mai şi au crezut în această alianţă, nu putem să îi dezamăgim”,afirmă liderul USR Dan Barna.

Conform liderului USR, încă de la formare, alianţa USR PLUS a avut un obiectiv pe termen lung.

”Vrem să mergem împreună la toate alegerile care urmează – prezidenţiale, locale şi parlamentare. Obiectivul nostru este că câştigăm alegerile şi să dăm României preşedintele şi un guvern onest şi competent”, spune Barna.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.