Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, se arată de acord cu majorarea veniturilor aleşilor locali, susţinând că şi prin decizia adoptată marţi în acest sens aceştia nu vor avea venituri ”la zi”, ci la nivelul anului trecut. Ciolacu explică faptul că ”nu e un fenomen de masă, dar e un lucru corect” această majorare, subliniind că nu este vorba despre un efort bugetar mare, în condiţiile în care de mărirea veniturilor vor beneficia aproximativ 3.100 de persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Am văzut şi eu ştirile. E complicat să explici celor de acasă, celor care se uită la noi, tehnica legislativă. Sunt de acord cu majorarea salariilor la primari, la cei aleşi, pentru că ei sunt încă ... e o diferenţă între Legea 153 şi grila demnitarilor. Au rămas încă în grila de 2017-2018, mi se pare, şi oricum nu vor fi aduşi la zi, vor fi aduşi la anul 2021”, a declarat Marcel Ciolacu, într-un interviu difuzat marţi seară de Antena 3.
 
Întrebat unde vor fi găsite resurse bugetare pentru majorarea salariilor aleşilor locali, şeful PSD a explicat că ”nu e un fenomen de masă” care să implice costuri foarte mari, fiind vorba despre 3.100-3.200 de persoane care să beneficieze de aceste majorări de venituri. 
 
Ciolacu a ţinut să adauge că ”e un lucru corect” majorarea veniturilor aleşilor locali.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.