Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că până pe data de 10 februarie va veni o decizie definitivă în cazul Roşia Montană şi că s-a obişnuit ca notele de plată să-i vină lui, ca prim-ministru, în acest context invocând şi procesul cu Pfizer,. . ”Vă promit că toate documentele, toate abuzurile, toate deciziile politice şi administrative luate ca România să piardă acest proces, am să vi le pun la dispoziţie şi românii să ştie foarte clar cine a greşit în această speţă”, a spus el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cred că v-aţi obişnuit, pentru că eu cel puţin m-am obişnuit ca notele de plată să-mi vină mie, ca şi prim-ministru, pentru toate tâmpeniile făcute de către alţii. După vaccinuri - şi astăzi fac şedinţă de Guvern ca să contractăm o firmă de avocaţi să ne putem apăra, ca şi alte state din Uniunea Europeană, înţeleg că până pe data de 10 va veni şi o decizie definitivă în cazul Roşia Montană”, a spus premierul Marcel Ciolacu.

El a precizat că în şedinţa de Guvern de miercuri ”i-a rugat toţi colegii are deţin informaţii şi care au avizat sau nu au avizat acest proiect să strângă toate documentele de la avocaţii pe care i-au avut în acest proces, astfel încât românii cu toţii să ştie adevărul”.

”În ceea ce priveşte plăţile, sunt ferm convins că vom avea o discuţie cu cei care este posibil să câştige acest proces. Întâi şi întâi să vedem ce sumă se va stabili în instanţă. (..) Oricum, vă promit că toate documentele, toate abuzurile, toate deciziile politice şi administrative luate ca România să piardă acest proces, am să vi le pun la dispoziţie şi românii să ştie foarte clar cine a greşit în această speţă”, a mai spus şeful Executivului. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.