Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine că, după ce Suceava s-a aflat în situaţia în care a înregistra cel mai mare număr de îmbolnăviri, de COVID-19, preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, ar fi trebuit să îşi dea demisia, nu să candideze din nou.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Aflat sâmbătă într-o vizită electorală la spitalul din Fălticeni, preşedintele PSD Marcel Ciolacu a criticat candidatura lui Gheorghe Flutur pentru încă un mandat la şefia Consiliului Judeţean Suceava, el susţinând că după „nenorocirea” de la Suceava „ar fi fost corectă demisia de onoare, nu o nouă candidatură”
„Nu e o misiune grea din punctul meu de vedere ţinând cont de cele întâmplate la Suceava. Ceea ce s-a întâmplat la Suceava nu are nicio justificare. Indiferent cât am vrea să fim de indulgenţi judeţul Suceava, municipiul Suceava e pe primul loc atât la decese cât şi la îmbolnăviri. Îmi pare rău pentru domnul Flutur, cred că era momentul  de retragere din politică.  Nu are nicio justificare nici domnia sa, nici fostul manager al spitalului, pentru managementul defectuos care a dus la pierderi de veţi omeneşti. Cel mai corect după o asemenea nenorocire ar fi fost demisia de onoare şi, sub  nicio formă, o nouă candidatură”, a afirmat Marcel Ciolacu sâmbătă, la finalul vizitei la spitalul din Fălticeni.
Ciolacu a precizat că unitatea sanitară, care este finalizată din luna noiembrie a anului trecut, ar fi trebuit să fie deschisă iar PSD va depune amendamentul necesar pentru ca Ministerul Sănătăţii să aloce fonduri pentru spital. 
Liderul social-democrat şi-a exprimat susţinerea pentru Mirela Adomnicăi, candidatul PSD la CJ Suceava, şi pentru ceilalţi candidaţi ai PSD.
„Von câştiga alegerile, vom fi pe primul loc, vom avea cei mai mulţi aleşi locali” a spus Ciolacu, referindu-se la zona Moldovei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.