Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, luni seară, că PSD va propune Biroului Permanent Reunit ca votul moţiunii de cenzură să aibă loc miercuri, de la ora 12.00. ”Nu are rost să mai lungim”, a spus Ciolacu, precizând că există voturile necesare ca moţiunea să treacă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Prima şedinţă a Biroului Permanent Reunit va avea loc mâine, la ora 12.00 (...) iar propunerea noastră va fi miercuri, la ora 12.00, votul pe moţiune. Nu are rost să mai lungim”, a spus luni seară, la Antena 3, Marcel Ciolacu.

Acesta a precizat că există voturile necesare ca moţiunea să treacă.

”M-am sfătuit şi cu domnul Meleşcanu şi cu Kelemen Hunor, în momentul de faţă există voturile pentru ca această moţiune să treacă. Noi ne dorim să dăm Guvernul Orban jos şi cred că vom reuşi miercuri”, a mai spus Ciolacu.

Acesta a reiterat ideea că, dacă trece moţiunea, PSD va merge la Cotroceni cu o propunere de premier, ”un intelectual de stânga” care nu este membru de partid şi este recunoscut.

”Din punctul nostru de vedere, va fi greu de refuzat pentru preşedintele României”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Moţiunea de cenzură iniţiată de social-democraţi a fost prezentată, luni, în Parlament.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.